BESPLATNA DOSTAVA Za narudžbe iznad 100 KM

Besplatna dostava Za narudžbe iznad 100 KM

0 Korpa

Ulje Čurekota (hladno cijeđeno) - Egipatsko BIO

Na stanju

S razlogom se naziva LIJEKOM za sve bolesti osim smrti.

Odaberi pakovanje:
31.50 KM

Ulje čurekota ima anti-inflamatorno i antioksidativno djelovanje. Njegovo je djelovanje i imunomodulatorno što znači da poboljšava funkciju imunološkog sistema, kao i antimikrobno djelovanje, što znači da čurekot ima snažno djelovanje protiv gljivica, bakterija, virusa i parazita. Aktivni sastojak čurekota timokinon potencijalno ima pozitivno djelovanje na suzbijanje raka. 


Dosadašnja ispitivanja ulja čurekota su pokazala da se njegovo djelovanje ne ograničava na pojedine organe, već da ono obuhvata cjelokupni organizam preko imunološkog sistema. Ulje čurekota je imunomodulator, ono regulira funkcije imunog sustava – jedan od načina je da stimulira rast limfocita T i B.


Ulje crnog kima jača imunitet, tjera parazite, čuva zdravlje srca i krvnih žila, spriječava urinarne infekcije, pomaže kod alergija i astme, reguliše visoki krvni pritisak, reguliše nivo šećera u krvi, snižava nivo holesterola u krvi, pomaže kod problema sa kožom, psorijaze, otapa žučne kamence, djeluje kao prirodni antihistaminik. Dokazano je da ulje od kima može ublažiti simptome alergijskih bolesti (alergijski rinitis, bronhijalna astma, atopijski ekcem). 


Preporučuje se redovno korištenje ulja crnog kima (čurekota) ne samo u stanjima potrebe i akutnim stanjima, već kao svakodnevnu preventivu jer je to najviše što možeš učiniti za svoje zdravlje i dugotrajnu vitalnost. Preporučeno je da se uzima do tri puta dnevno po jednu kašiku ulja, u trajanju od 6 mjeseci. Dodaj ocjenu

Recenzije kupaca

Budite prvi koji će ostaviti komentar za ovaj artikal

Ocjena


0%
0%
9%
0%
0%