BESPLATNA DOSTAVA Za narudžbe iznad 100 KM

Besplatna dostava Za narudžbe iznad 100 KM

0 Korpa

Sigurnost plaćanja

Zdravahrana.ba koristi napredna tehnološka rješenja i sredstva za prenos i zaštitu prenosa i čuvanja podataka. Zdravahrana.ba poduzima sve mjere kako bi zaštitili podatke o korisniku. Zdravahrana.ba zahtjeva od korisnika unos ličnih podataka (ime, prezime, adresa, br. telefona i e-mail) u obrazac prilikom zaključivanja kupovine.

Pristup podacima o korisnicima stranice Zdravahrana.ba je ograničen. Pristup podacima imaju samo odgovorne osobe zaposlene u Studio PROGRES d.o.o. Tuzla, kao vlasnik web shop-a (stranice) Zdravahrana.ba, koji iste podatke koriste kako bi održali kvalitetne usluge prema kupcima ili korisnicima stranice u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka u BiH.

Prilikom plaćanja bankovnom karticom putem interneta, podaci o vašoj kartici koje unosite smješteni su na zaštićenoj stranici banke, a prenos i pohrana podataka su u zaštićenoj formi korištenjem zaštitnih protokola i sistema.

Podaci o bankovnoj kartici korisnika ili kupca ni u jednom trenutku nisu dostupni Studio PROGRES d.o.o. Tuzla i stranici Zdravahrana.ba (o podacima se brine banka, tj. sistem internet bankarstva).

Kupac snosi punu odgovornost za tačnost podataka koje navodi prilikom naručivanja i plaćanja bankovnom karticom kao i da ima puno pravo i pristup bankovnoj kartici koju navodi prilikom plaćanja.

Svoju online kupovinu na Zdravahrana.ba obavljate sigurno zahvaljujući kriptovanoj formi SSL (TLS) protokola i PKI (public key infrastructure) sistema. Za dodatna pitanja vezana za sigurnost i zaštitu podataka obratite se na e-mail adresu info@zdravahrana.ba.

Zdravahrana.ba koristi IP adrese u svrhu analize i obrade podataka o proizvodima koji korisnici potražuju i kupuju. Također, kako bi smo pratili kretanje posjetioca naše stranice i sakupili što više podataka u cilju što kvalitetnije usluge korisnicima i posjetiocima Zdravahrana.ba stranice.

IP Adresa nije vezana za lične podatke korisnika ili posjetioca stranice i nije moguće identifikovati osobu uz pomoć IP adrese.

Zdravahrana.ba strogo čuva podatke i dostupni su samo određenim zaposlenicima u Studio PROGRES d.o.o. Tuzla, kao vlasniku web shop-a (stranice) Zdravahrana.ba, kojima su podaci potrebni za kvalitetan rad i kvalitetniju uslugu.

Zdravahrana.ba će na svojoj stranici davati linkove za povezivanje na druge internet stranice. Sadržaj na tim internet stranicama je izvan kontrole Zdravahrana.ba, te isti nije odgovoran za ono što se prikazuje na tim stranicama, niti je odgovoran za štete koje su nastale prilikom posjećivanja takvih stranica.

Našim posjetiocima savjetujemo da pročitaju izjave o privatnosti, uslove korištenja i zaštite ličnih podataka svake internet stranice koja prikuplja lične podatke. Uslovi korištenja, zaštita ličnih podataka kao i sigurnost na stranici Zdravahrana.ba se odnosi samo na datu stranicu i vezane su samo za Zdravahrana.ba.

Zdravahrana.ba će od korisnika tražiti kontakt informacije poput imena i e-mail adrese ukoliko korisnik želi da se prijavi na Zdravahrana.ba newsletter.

Studio PROGRES d.o.o. Tuzla i Zdravahrana.ba poduzimaju sve mjere kako bi zaštitili podatke o korisniku, kupcu ili posjetiocu stranice. Svi podaci koje korisnik unosi u obrazac za registraciju ili prilikom kupovine (npr. lični podaci, adresa itd.) su zaštićeni i šifrirani.

Korištenje podataka je ograničeno i Studio PROGRES d.o.o. Tuzla ozbiljno shvata zaštitu ličnih podataka i pridržava se Zakona o zaštiti ličnih podataka u BiH. Studio PROGRES d.o.o. Tuzla koristi neke od tih informacija anonimno u skladu kvalitetnije usluge. Informacije koje se prikupljaju koriste se u svrhe statističke analize i strogo se čuvaju. Informacije koje prikupljamo su informacije o tome šta naši posjetioci pretražuju, kupuju, koje stranice posjećuju, broj klikova, broj posjeta i te informacije se koriste u cilju poboljšanja ponude i jednostavnijeg korištenja stranice.

Informacije koje se prikupljaju koriste određeni zaposlenici u Studio PROGRES d.o.o. Tuzla i koriste ih kako bi obavljali svoj posao, te su dostupni samo njima. Svi zaposleni u Studio PROGRES d.o.o. Tuzla koji imaju pristup datim informacijama odgovorni su za poštivanje Zakona o zaštiti ličnih podataka u BiH.

Studio PROGRES d.o.o. Tuzla se obavezuju da date informacije neće koristiti u druge svrhe!