BESPLATNA DOSTAVA Za narudžbe iznad 100 KM

Besplatna dostava Za narudžbe iznad 100 KM

0 Korpa

Liposomalni C Vitamin

Nema na stanju
(5)

Ovo nije obični Vitamin C. Ovo je NAJBOLJA forma Vitamina C koji ima čak 95 % resorpcije čime garantuje nasnažniju ODBRANA organizma.

Nažalost ovaj artikal nije dostupan za naručivanje

Lipozomi su tzv. “Nosači aktivnih supstanci” proizvedeni pomoću tehnologije lipozomske inkapsulacije. Pa tako, lipozomalni C Vitamin predstavlja najbolju formu vitamina C na svijetu i postiže najbolje rezultate. Jedina je forma vitamina C koja bez stvaranja kiselosti sredine ima nevjerovatnu resorpciju i asimilaciju od 95%. Ph 7,1. 6-8 puta efikasniji od intravenoznog unosa vitamina C. Ne izaziva probavne smetnje i ne šteti bubrezima.


Liposomalni Vitamin C potvrđeno je najbolji suplement za brzo i efikasno podizanje imunog sistema i eliminaciju oksidativnog stresa. Ima jako antibakterijsko, antivirusno i antialergijsko djelovanje. Primjenjuje se kako u preventivi, tako i u liječenjima i blažih i teških oboljenja (od anemija do karcinoma), pri čemu se primjenjuju visoke doze. Namjenjeno je svim dobnim skupinama. Poznata je uloga Vitamina C kao antihistaminika, te smanjuje upalna stanja povezana s prehladom, groznicom, alergijama i gripom, a uz to izuzetno pojačava djelovanje bijelih krvnih zrnaca u obrani organizma.


Ono što ovaj proizvod razlikuje od ostalih lipozomalnih C vitamina je što ne sadrži niti jedan dodatak, aditiv, konzervans, zaslađivač, pa je time najbolji u Evropi. Nedostatak, ako se tako može nazvati je hladni režim čuvanja 4 mjeseca roka iskoristivosti.


Preporučeno je da se preventivno uzima 5 ml. vitamina C ujutru, što odgovara dozi od 1000 mg. Kod akutnih stanja doza se može povećati na dva do tri puta po 5 ml. dnevno. Najbolje ga je uzimati sa mineralnom vodom ili magnezijem.

Dodaj ocjenu

Recenzije kupaca

Septembar 29, 2022.

Definitivno najbolji C vitamin! Najbolja apsorpcija za organizam.

Ocjena

5 / 5

100%
0%
0%
0%
0%